Wilhelminakwartier Sliedrecht

Op het voormalige terrein van het Albert Schweitzer ziekenhuis verrijzen 100 luxe appartementen. Deze appartementen, met een woonoppervlak van 62 m² tot 160 m², worden ondergebracht in een viertal urban villa’s. Het plan heeft uiteenlopende plattegronden, dus er is voor elk wat wils.

 

Klik hier voor de project brochure >

 

Er is gedacht aan verschillende doelgroepen; van starters, eenpersoonshuishoudens en doorstarters tot en met senioren. Alle appartementen hebben grote buitenruimten, zijn energiezuinig en comfortabel uitgevoerd met vloerverwarming, vloerkoeling en luxe badkamers. Er is veel aandacht besteed aan het groen in de directe omgeving.

 

100 luxe appartementen op het voormalige ziekenhuisterrein
Type projectVier urban villa's met appartementen
Aantal100 koopappartementen
Woonoppervlakte62 tot 160 m²
StatusIn aanbouw
“Vier urban villa's in een groene omgeving”
Centraal wonen in Sliedrecht

Het Wilhelminakwartier bevindt zich in het centrum van Sliedrecht tussen de Wilhelminastraat en de Kerkbuurt. Sliedrecht is gelegen in het zuidoosten van de provincie Zuid-Holland aan de rivier de Beneden-Merwede. De gemeente is geografisch gunstig gelegen tussen Rotterdam, Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Binnen enkele minuten bevindt u zich op de A15 waarna deze steden binnen circa 30 minuten te bereiken zijn. Met de trein is Rotterdam binnen een half uur te bereiken en staat u in 10 minuten in het centrum van het naastgelegen Dordrecht.

Groen, duurzaam & energiezuinig
Grensverleggende woonconcepten en vastgoedoplossingen
Ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed