Hof van Capelle

In het centrum van Capelle aan den IJssel worden 88 luxe appartementen worden gerealiseerd Het betreffen zowel huur- als koopappartementen met 2, 3 en 4 kamers. Het woonoppervlak varieert van circa 59 m2 tot en met circa 101 m2.

 

 

Klik hier voor de project brochure >

 

Het moderne complex en de appartementen kenmerken zich door een hoogwaardige architectuur, veel daglichttoetreding en royale buitenruimten in de vorm van terrassen en loggia’s. Het ontwerp is energieneutraal door de toepassing van warmtepompen, hoog isolerende gevels met triple beglazing en pv-panelen op het dak. De appartementen zijn zeer comfortabel met zowel vloerverwarming als vloerkoeling.

 

88 energieneutrale appartementen inclusief een commerciële plint
Type projectAppartementencomplex inclusief een commerciële plint
Aantal88 koop- en huurappartementen
Woonoppervlakte59 - 101 m2
StatusGerealiseerd
“Centraal, comfortabel, Capelle”
Dichtbij winkels, uitgaans- gelegenheden, scholen en OV

Capelle aan den IJssel is een sfeervolle stad met een grote diversiteit aan voorzieningen op het gebied van winkelen, uitgaan, sport, onderwijs en gezondheidszorg.
Voorzieningen die zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. Met de trein, bus en metro zit u binnen een kwartier in het centrum van Rotterdam en er zijn goede aansluitingen met de rest van Nederland. Datzelfde geldt voor de auto, dankzij de A16 en A20 als belangrijkste uitvalswegen.

 

 

Groen, duurzaam & energiezuinig
Grensverleggende woonconcepten en vastgoedoplossingen
Ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed