Heren van Broekgraaf

Aan de rand van Leerdam verrijst de nieuwe woonwijk Broekgraaf, omgeven door groen en het water. Nabij de ecologische zone, zijn 31 geschakelde herenhuizen gerealiseerd.

De woningen worden gasloos en toekomstbestendig gebouwd. De toepassing van onderhoudsvriendelijke materialen, hoogisolerende gevels, een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling maken deze woningen “0-op-de-meter-plus”.

 

 

Via de onderstaande links kunt u meer informatie vinden over het project:

 

Klik hier voor de laatste woning! >

Klik hier voor de project brochure >

 

31 royale geschakelde herenhuizen | 0-op-de-meter-plus
Type projectGeschakelde herenhuizen
Aantal31 koopwoningen
Woonoppervlakte124 - 181 m2
StatusGerealiseerd
“Duurzaam en landelijk wonen in Leerdam”
Centraal in Nederland en dichtbij de uitvalswegen

Leerdam is centraal gelegen in midden-Nederland en ligt dicht bij de uitvalswegen A2 en A15. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, en ‘s-Hertogenbosch zijn daardoor snel te bereiken. Het project ligt aan een mooie parkachtige waterstrook in nieuwbouwwijk de Broekgraaf. In de Broekgraafzone wordt wonen in een weidse opzet gecombineerd met groen en waterpartijen.

De wijk is populair vanwege de mooie omgeving en de gunstige ligging ten opzichte van het centrum en het treinstation van Leerdam, dat op 5 tot 10 minuten fietsafstand ligt. Een busstation ligt op nog geen 5 minuten fietsafstand van de Broekgraaf. Er is een winkelcentrum in de nabije omgeving gevestigd. De bouw van een brede school aan de rand van de Broekgraaf is gepland.

Groen, duurzaam & energiezuinig
Grensverleggende woonconcepten en vastgoedoplossingen
Ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed