Telefoon  0184 - 784 020 |   Werken bij ons   |  Klantportaal
 
    Crossing Borders Development HOME       DIENSTEN       PROJECTEN       ACTUEEL Klik hier      OVER       CONTACT    
           
   

   
   

Over ons


Crossing Borders Development heeft als doel om vanuit een vooruitstrevende visie mooie woningbouwprojecten te ontwikkelen en te realiseren. Net zoals bij ons kantoor te Sliedrecht proberen wij, met respect voor het oude, oog te hebben voor het nieuwe en dit met elkaar te verbinden.

Duurzaamheid is daarbij een belangrijk element en dat komt ook terug in ons all-electric kantoor. Grondgebonden woningen zijn bij ons minimaal nul-op-de-meter en appartementencomplexen energieneutraal. Verder ontwikkelen wij altijd vanuit een exploitatievisie en staat de klant daarin centraal.


Jaap Kruithof  

ALGEMEEN DIRECTEUR
Jaap Kruithof
"Als directeur en mede eigenaar van Crossing Borders Development zorg ik voor de planontwikkeling van al onze projecten. Centrale thema’s hierbij zijn duurzaamheid, een integrale aanpak, innovatie en veel aandacht voor samenwerking. Om zo iedere keer tot het beste resultaat te komen. Als bouwkundig ingenieur en bedrijfskundige is het mijn passie om het maximaal mogelijke uit onze projecten te halen: duurzamer, creatiever, meer geintegreerd, circulair, met een gezonder binnenmilieu, standaard energieleverend, andere woonconcepten. Ik wil een bijdrage leveren aan meer woonbeleving en in het bijzonder betaalbaarder wonen. Ik ben opgeleid tot bouwkundig ingenieur te Delft en bedrijfskundige op de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na 10 jaar projectontwikkeling bij Macobouw te Amsterdam en 1 jaar als adviseur bij DVP heb ik vanaf 1997 tot 2017 een eigen bouwmanagementbureau gehad, New Logic."COMMERCIEEL DIRECTEUR
Flip van den Heuvel
"Als commercieel directeur ben ik verantwoordelijk voor zowel de aankoop van interessante locaties als de verkoop van onze projecten aan beleggers en eindgebruikers. Ik heb een passie voor vernieuwende, duurzame projecten en ben altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik heb een HBO (Toerisme & Recreatie) opleiding en daarop volgend een studie Bedrijfskunde afgerond. Direct na mijn studies heb ik eerst 3 jaar in de verhuur van (gemeubileerde) kantoren gewerkt (WTC's in Nederland). Vervolgens heb ik verschillende commerciële management- en directie functies bekleed in vastgoed, recruitment en projectontwikkeling.

 

Flip van den Heuvel   
           
           
               
   
Adres

Kerkstraat 10-12
3361 BP Sliedrecht

Tel. 0184 - 784 020
info@cb-development.nl

Linkedin  Instagram  Facebook

Menu

Diensten
Projecten

Actueel
Over ons
Contact
  Houwelingen Vastgoed    
    Copyright Crossing Borders  -  Alle rechten voorbehouden   |   Webdesign: Devaca